Станом на 6:00 25 квітня окупаційні війська на Донбасі 21 раз порушували режим тиші, приморський напрямок став осередком вогневого протистояння.

У напрямку Донецька, в районі Авдіївки і Верхньоторецька, бойовики гатили з протитанкових мінометів і калібру 82-мм, а також великокаліберних кулеметів. Зі стрілецької зброї і протитанкових гранатометів бойовики атакували в районі Пісків і Троїцького. Українські бійці у відповідь вогонь не відкривали і суворо дотримувалися режиму тиші. Про це прес-служба Штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Так, вогнем 122-міліметрової легкої переносної реактивної системи «Партизан» та озброєння БМП ворог накривав опорні пункти поруч Широкиного. З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів гатив по захисниках Мар’їнки. По оборонцях Красногорівки противник бив з протитанкових гранатометів, а Водяного – з озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. Морських піхотинців поруч Гнутового обстрілював зі стрілецької зброї. У районі Мар`їнки діяли ворожі снайпери", - повідомляє прес- центр.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що 24 квітня бойовики порушили режим тиші 34 рази, в результаті чого двоє бійців поранено і один загинув.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще