Сьогоднішні вибухи у метро Санкт-Петербурга змусили відомих блогерів згадати деякі заяви президента РФ Володимира Путіна про нібито підготовку Україною терактів у Росії.

Так Руслан Благой у Facebook висловив думку стосовно винуватців вибухів у метро. На його думку, організатором може виступати ФСБ за командою "верхівки".

"Це він в лютому сказав, а сьогодні вибухи в метро. Знаючи підлість і брехливість цієї істоти, а також його методи (це я про вибухи будинків у Москві), припущу, що і ці вибухи організувало ФСБ по його команді. Скоро з'являться кілька затриманих українців, яких тортурами змусять взяти провину на себе. Хочу помилитися", - написав блогер та додав новину за лютий місяць, де йдеться про звинувачення щодо підготовки Україною терактів та диверсій.

Його підтримав і інший блогер Мирослав Гай, коротко прокоментувавши новину: "Тепер все ясно…"

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на станціях метро в Санкт-Петербурзі прогриміли вибухи. Щонайменше 10 осіб загинули та ще півсотні травмовані. В МНС Росії розглядають версію теракту.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще