Рішення Європейської комісії щодо надання Україні макрофінансової допомоги в розмірі 600 мільйонів євро остаточне.

Про це сказав віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс, передає УНІАН.

При цьому він зазначив, що дане рішення остаточне, навіть незважаючи на те, що питання з експортом лісу-кругляка остаточно не вирішене.

"У вирішенні питання про скасування заборони на експорт лісу вже є певний прогрес - відповідний законопроект був зареєстрований у парламенті. У ЄС є простір для маневру, і коли ми бачимо, що є значний прогрес у всіх сферах", - сказав Домбровскіс.

При цьому чиновник зазначив, що питання експорту з порядку денного не знято. До нього сторони повернуться під час обговорення третього траншу ЄС. Домбровскіс сказав, що багато питань протягом даного співробітництва Україна вирішує швидко. Буквально єдине невирішене питання - проблема експорту лісу-кругляка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Рада директорів Міжнародного валютного фонду перенесла на незначний термін розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.