Автолюбителі в Україні з початку століття придбали 3,6 мільйона транспортних засобів. Але закордонні моделі так і не змогли відібрати лідерство у машин українського виробництва.

Рейтинг найпопулярніших автомобілів в Україні моделі автомобілів 21 століття визначив "Автоконсалтинг". Для визначення лідерів продажів нових легкових авто склали на основі показників за період з 2000 року і по 2016 рік включно.

Найбільш продаваною за всі роки стала модель ЗАЗ / Daewoo Lanos (включаючи Sens). За весь період він розійшовся тиражем в 364 тисячі екземплярів. А це означає, що кожен десятий проданий новий автомобіль в Україні - це Lanos / Sens.

Далі в рейтингу виявилися моделі російського виробництва. Вони зайняли місця з другого по четверте. Замикає ТОП-5 лідерів продажів українська ЗАЗ Славута. Вона розійшлася тиражем в 124 тисяч.

У сегменті мінівенів кращими виявилися Nissan Note, Ford Fusion і Hyundai Matrix. Найпопулярнішим пікапом українці вважають Mitsubishi L200.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в США виставили на продаж незвичайний екземпляр автомобіля. Він перебував на службі КДБ і його не можна було знайти у вільному продажу.