Російські ЗМІ повідомляють про стягування військ у російську столицю. Колони з військовими рухаються к центру Москви, де завтра запланований мітинг на місці загибелі російського опозиціонера Боріса Немцова в сотні метрів від Кремля.

"Близько 02.30 за московським часом наш читач, який їхав по Горьковському шосе в районі Балашихи, бачив велику колону військових вантажівок, що рухалися в напрямку центру столиці. До Москви вже вводяться внутрішні війська для забезпечення заходів безпеки", - пише Російській моніторинг із посиланням на власні джерела.

Телеканал "Дощ" почав збирати свідчення очевидців про перекидання військових у центр Москви.

"Люди бачили близько тридцяти вантажівок, що їхали в 2:35 по Горьковському шосе в районі Балашихи в напрямку центру Москви. У вантажівках їхали молоді люди без амуніції. Кілька машин військової інспекції також їхали в бік Кремля по Пречистенською набережній. За свідченнями очевидців, вантажівки стоять на Пресненском валу і на Білоруській вулиці", - пише телеканал.

За їх даними, з різних околиць Москви надходить інформація про "довгі колони машин з солдатами" та велику кількість поліцейських на вулицях міста.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що у зв'язку із вбивством відомого російського опозиціонера Бориса Немцова у центрі Москви, організатори відмінили великий опозиційний марш на околиці міста. Вони закликали людей вийти на траурний марш на місце вбивства Немцова, яке знаходиться у самому центрі міста, в ста метрах від Кремля.