У новій Windows 10 Creators Update з'явилися нові функції, які покликані поліпшити зручність користування комп'ютером в іграх і програмах для творчості. Ігровий режим Windows 10 Creators Update створений для збільшення продуктивності в комп'ютерних іграх.

Щоб включити ігровий режим у Windows 10 Creators Update перейдіть в налаштування системи. У них є окремий розділ "Ігри", в якому зібрані всі необхідні налаштування ігрового режиму.

Зайдіть в розділ "Ігри" і активуйте пункт "Використовувати режим гри". Включити ігровий режим Windows 10 Creators Update, не виходячи з гри, можна за допомогою комбінації клавіш "Win" + "G". Натисніть це поєднання і активуйте режим з ігрової панелі.

Розробники запевняють, що ігровий режим Windows 10 Creators Update віддає ігор максимальний пріоритет. В результаті користувачі отримують максимальні продуктивність і якість графіки.

Зазначимо, що ігровий режим Windows 10 Creators Update буде особливо корисний, якщо на комп'ютері запущено ресурсномісткі завдання або багато фонових завдань.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, як оновити Windows 10 до Creators Update.