Австралійські вчені вирішили з'ясувати, яким людям складніше всього схуднути і що є перешкодою для досягнення ідеальних форм. Харчові звички є перепоною на шляху до рельєфного і стрункого тіла.

Виявляється, найбільші труднощі відчувають перфекціоністи. Це ті люди, які знаходяться в постійному страху що-небудь зробити, тому їм важче всього подолати тягу до надмірного вживання їжі.

Фахівці провели експеримент, де брали участь 55 000 добровольців. Після опитування цих людей, вчені виявили, що дев'ять з десяти чоловік один раз у житті пробував дотримуватися дієти. Та з усього числа добровольців, лише половина респондентів робила спроби скинути зайву вагу не більше шести разів за своє життя.
Після опитування, респонденти розподілили на п'ять груп, які прагнули скинути зайву вагу і в результаті з'ясувалося, що найважче боротися із зайвою вагою саме перфекціоністам. Ці люди вкрай рідко домагаються своїх цілей, так як вимога до самого себе занадто завищена, але в підсумку всі спроби не дають ніяких результатів. З числа добровольців, перфекціоністів виявилося 41 відсоток.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З числа опитуваних, 25 відсотків учасників визначені у категорію одержимих. Це тип людей, які живлять пристрасть до смачної їжі і не здатний впоратися зі своїми бажаннями. Ще 15 відсотків - виявилися людьми, які звикли насолоджуватися смаковими якостями і не здатні відмовитися від їх вживання. Решта 4 відсотка потрапили в категорію розпущених. Цей тип людей так само не можуть тримати себе під контролем при вигляді смачної їжі і вибір страв відбувається найчастіше спонтанно.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що молоко з-під корови" має корисні феременти і вітаміни, яких немає в покупному молоці з магазину. Для початку потрібно усвідомити, нормально реагує шлунок на домашнє молоко. Якщо організм добре справляється, то цей натуральний продукт можна використовувати для схуднення. Університет Теннессі проводив дослідження, в ході якого з'ясувалося, що повні люди, що вживають по три порції насичених кальцієм молочних продуктів на добу, позбулися зайвого жиру в області живота.