Екс-міністр фінансів Наталія Яресько отримала нову посаду: її призначили виконавчим директором Ради з фінансового управління і контролю в Пуерто-Ріко.

Про це вона заявила в Facebook.

"22 березня 2017 мене призначили виконавчим директором Ради з фінансового управління і контролю для Пуерто-Ріко, створеної згідно з Актом про контроль, управління та економічну стабільність Пуерто Ріко", – написала Яресько.

Вона пояснила, у чому полягає основне завдання Ради. Вона повинна оцінювати і затверджувати щорічний бюджет, а також план відновлення фінансової стабільності і сприяти реструктуризацією боргу.

Яресько буде розробляти безпосередню стратегію і контролювати її реалізацію. Вона буде впроваджувати план з фінансування ліквідності і кредитоспроможності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", по стопах мами донька Яресько також покинула територію України. У 2016 році вона поступила в Єльський університет.