Народний депутат України та колишній керівник "Правого сектору" Дмитро Ярош озвучив свій переможний план України у боротьбі з російською агресією.

В інтерв'ю журналу "Країна" Ярош заявив, що ще у 2014 році потрібно було заборонити будь-яку демократію, ввести воєнний стан, а також військово-польові суди та розстріли.

"Ми б давно виграли цю війну. Я не прихильник виборів під час війни. Буде стільки крику, шуму, що Росія скористається цим", - заявив нардеп.

Він також додав, що військові не стоятимуть у стороні, якщо побачать зраду збоку політиків. За словами Яроша, в офіцерському корпусі не задоволені цією владою.

"Розуміють, що як тільки в тилу почнеться бій, фронт впаде. Розпочнеться масове дезертирство. Ми це проходили у 1918 році", - зазначив екс-керівник "Правого сектору".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав депутата від "Самопомочі" Єгора Соболєва "не шановним".