Колишній депутат від Партії регіонів Володимир Олійник впевнений, що скоро в Києві відбудеться державний переворот.

В інтерв'ю російським ЗМІ він сказав, що репетиція держперевороту вже відбулася, коли в зал засідань Верховної Ради увійшли представники силових структур.

"Днями вже була репетиція перевороту: в зал засідань Верховної Ради без дозволу зайшли представники силових структур. Віце-спікер парламенту Оксана Сироід швидко закрила засідання, але хто людям з автоматами заборонить зайти в наступний раз?", - Сказав Олійник.

За його словами, орієнтовний термін державного перевороту в квітні-травні 2017 року. Раніше цього не станеться через Великдень, тому як серед потенційних путчистів є побожні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, побіжний український президент Віктор Янукович, якому інкримінують державну зраду, все-таки звертався до Російської Федерації з проханням відправити до України російських військових.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще