З апетитом не посперечаєшся і з проблемою переїдання стикався кожен у своєму житті. Думки про те, що потрібно зупинитися і не їсти більше звичних порцій не завжди працюють. Особливо, коли з-за завантаженого графіка ми не встигаємо обідати, приходимо додому і знищуємо велику кількість їжі, яка знаходиться в холодильнику.

[[{"fid":"176119","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"854","width":"1280","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Такі дії погано позначаються на фігуру і загальне самопочуття. Коли ми переїдаємо, наш шлунок щільно забитий і їжа з працею перетравлюється. Але, коли ми не в силах зупинитися і виявили, що переїли, необхідно знати декілька прийомів, для швидкої реабілітації.

Танці
Навіть, якщо ви не збираєтеся на вечірку, танці можна влаштувати вдома. Фізичне навантаження у вигляді танців допоможе додати енергію в організм, яка буде переробляти все, що ви до цього з'їли. Але варто знати, що танцювати потрібно не менше 30ти хвилин.

Прогулянка
Як тільки ви відчули, що переїли, збирайтеся на прогулянку. Прогулянка допоможе прискорити обмін речовин. Головне, під час прогулянки не робити ніяких різких рухів, щоб не заважати їжі просуватися по стравоходу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

[[{"fid":"176114","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"667","width":"1000","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Лікі
Найпростіший спосіб пережити переїдання це прийняти препарати, які допоможуть переварити їжу.

Імбирний чай
Ибир активізує травлення, прискорює обмін речовин, перешкоджає утворенню газів, знімає тягар.

Жуйка
Спробуйте пожувати жуйку. Ферменти, які виділяються в процесі жування, сприяють розщеплювати їжу швидше.

Що не варто робити після переїдання?

Не потрібно себе лаяти за те, що переїли. Це властиво кожному. Не можна викликати блювоту, щоб позбавитися від зайвої їжі. Це може згубно позначитися на здоров'ї у подальшому.

Поради на майбутнє:

Починайте трапезу не з гарячого або жирного, а зі свіжого салату з овочів. Організм почне насичуватися і завдяки цим продуктам ви не будете відчувати важкість у шлунку. Їсти потрібно повільно, ретельно пережовуючи їжу.

[[{"fid":"176120","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1600","width":"2400","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]
Пам'ятайте завжди, що насичення їжею приходить не відразу. Тому сміливо залишайте стіл, коли ви ще трохи голодні.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що безлад на робочому місці, в житловому приміщенні, на кухні впливає на наш апетит. Коли навколо безлад, наше тіло автоматично перебудовується на стан хаосу. Бруд і розкидані речі приводять нас до маленького стресу, який важко виявити неозброєним оком. А як правило після стресу нам завжди хочеться заїсти пережитий момент.