Пост президента України Петра Порошенко про успішні випробування вітчизняного ракетного комплексу "Вільха" у соцмережах викликав хвилю жвавого обговорення.

Глава держави привітав конструкторське бюро "Луч", яке розробило сучасне озброєння, із завершенням успішних випробувань. Деякі користувачі вирішили пофілософствувати й залишили у коментарях під публікацією прислів'я. Дехто вирішив нагородити президента гучним "титулом"- "Петро Безпощадний".

"Після пострілу згасло Сонце. Не стріляйте в Сонце!" – оригінально прокоментував відео випробування ракетного комплексу один з користувачів.

Але в одному всі дійшли до єдиної думки – потрібно налагоджувати серійне виробництво озброєння для укріплення української армії й залучати до розробок нових зразків зброї талановиту молодь.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в березні українські військові провели випробувальні запуски ракет комплексу "Вільха".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще