Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко в черговий раз зганьбився, розповівши про свою прабабусю, яка пройшла нацистські табори, включаючи Рейк'явік.

Відео виступу бойовика з'явилося 5 травня.

"Моя прабабуся по лінії батька пройшла Освенцим, Бухенвальд і Рейк'явік. У Рейк'явіку її звільнили американці", - сказав з упевненістю Захарченко.

Користувачі соціальних мереж вибухнули сміхом з приводу невігластва Захарченка. "Зворушлива історія, от цікаво, в Ісландії знають, що вони теж хфашісти, або їм треба подзвонити і розповісти правду", - пишуть блогери.

Хоча також не виключено, що Захарченко просто не знає, де знаходиться це місто. Раніше він тільки говорили про завоювання Києва, Львова і Лондона.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що що загарбницькі плани ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка почали активно критикувати і в Росії - чергова загроза про наступ на Україну не викликає нічого іншого, як тільки саркастичну посмішку.