У неділю, 9 квітня, в рамках 24-го туру чемпіонату України з футболу київське Динамо в рідних стінах зіграє з донецьким Олімпіком. Початок - о 19:30. Напередодні португальський захисник киян Віторіну Антунеш сказав, що оскільки динамівці вже припинили виступи в єврокубках, їм залишається сконцентруватися на виступах у чемпіонаті та Кубку України.

- Будемо робити все від нас залежне, щоб скоротити відставання і зберігати чемпіонську інтригу до кінця чемпіонату.

В першу команду стали залучати футболістів з молодіжних команд Динамо? Вважаю, якби їх рівень був недостатньо високим, то на них просто не звернув би увагу тренерський штаб. Але для того, щоб надалі прогресувати і закріпитися в основному складі, хлопці повинні багато працювати і вдосконалюватися, чим ми, більш досвідчені гравці, будемо їм допомагати.

Голи дальніми ударами? У цьому сезоні в мене вже є один м'яч , і як для захисника, вважаю, цього цілком достатньо. Я ж не нападник! До того ж у цьому сезоні у мене менше ігрового часу порівняно з попередніми, що, безсумнівно, позначається на результативності, - зазначив португалець в інтерв'ю офіційному сайту киян.

До вашої уваги відео голу Антунеша у ворота Сталі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що Динамо оштрафували на значну суму після матчу з Зіркою.

Фото Getty Images