Не стихають розмови про не найкраще фінансове становище Динамо. Екс-динамівець Василь Рац вирішив прокоментувати ситуацію в київському клубі.

- У Динамо все погано, і це факт. Прогнози робити неможливо, оскільки ніхто не знає, як команда буде долати негаразди. Зараз не знаємо, хто буде тренувати Динамо, адже з Сергієм Ребровим ще не продовжили контракт. Невідомо також, які гравці залишаться влітку, а які підуть. Невідомою залишається і стратегія клубу. В Динамо все туманно. Я не бачу перспектив.

Ми вже втратили Динамо як гранда українського футболу. І у мене є побоювання, що мій рідний клуб взагалі припинить існування, тому що він падає все нижче і нижче. Динамо звільнило до 60 працівників. І це в основному ті люди, які навряд чи на щось впливають. На мою думку, звільнили не тех. Треба прощатися з топ-менеджерами. Все-таки саме вони загнали клуб в глухий кут і безгрошів'я, – розповів Рац.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що, за словами Сергія Реброва, в Україні можна знайти 16 команд, які здатні грати в Прем'єр-лізі.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще