Головний тренер київського Динамо Сергій Ребров поділився своїми враженнями від перемоги у чвертьфінальному матчу Кубка України проти Нафтовика-Укрнафта (1:0).

"Вийшла хороша кубкова гра. Думаю, Нафтовик заслужив бути в чвертьфіналі, пройшовши кілька команд Прем'єр-ліги. Ця гра показала, що будь-яка команда здатна налаштуватися на один матч. Поле, звичайно, сьогодні було зелене, але досить важко на ньому було контролювати м'яч через численні нерівності"- цитує слова Реброва офіційний сайт Динамо.

Поділився своїми думками коуч Динамо і про можливе розширення Прем'єр-ліги в наступному сезоні:

"Я впевнений, що в Україні можна знайти 16 команд, які здатні будуть конкурувати і грати в Прем'єр-лізі. Я бачив по кубковому матчу, що є інтерес серед уболівальників, був повний стадіон, а в самому Нафтовику немає заборгованостей по зарплаті, відмінна інфраструктура. Не бачу проблем для того, щоб ця команда грала в Прем'єр-лізі, те ж саме стосується і інших коллективів"- сказав Ребров.

Дивіться також відеоогляд матчу Динамо - Нафтовик-Укрнафта:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, доля ще одного чвертьфінального матчу Кубка України Полтава - Шахтар вирішиться на наступному тижні.