Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко вже знайшов винуватців вибуху, який прогримів на шляху його кортежу.

Він знову вирішив не мудрувати і швидко назвав організатора замаху на його "дорогоцінне" життя, передають сепаратистські ресурси. У всьому, як завжди винна Україна.

"Україна зробила нам" подарунок ". Шість вибухових пристроїв спрацювали, один розмінували, зо два не вибухнули", - розповів Захарченко.

Для переконливості своїх доводів ватажок бойовиком приніс з собою навіть речовий доказ. В його руках був дивний предмет, який сам він назвав елементом вибухового пристрою.

В "адміністрації глави ДНР" заявили, що вибухи підготували українські військові. Так нібито спробували налякати бойовиків.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зазначається, що охорона Захарченко знала про підготовку замаху на нього. Але поки точних імен не говорять.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, вранці 8 травня неподалік від Савур-Могили прогриміла серія вибуху. Вони прозвучали за кілька хвилин до проїзду кортежу ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.