Ватажки терористичних анклавів "ЛНР" і "ДНР" продовжують годувати обіцянками населення окупованих регіонів Донбасу про поліпшення їхнього життя. Але раптово у бойовиків закінчилося паливо на автозаправках.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України в Facebook. Гострий дефіцит паливно-мастильних матеріалів відчувається в кількох окупованих містах. Серед них Донецьк, Луганськ, Алчевськ, Сорокіно і Довжанське. Особливим попитом користується бензин марки А-95.

Його відпускають на автозаправках виключно за талонами. В окремих випадках А-95 можна купити із суворим обмеженням - не більше 10 літрів на транспортний засіб.

Мешканці окупованих територій намагаються вирішити паливну проблему. Вони використовують свої зв'язки з представниками "силових структур" бойовиків. Ті перепродують їм паливо із запасів терористів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, акціонери російської Альфа-Груп назвали необережною заяву українського правління Альфа-Банку про те, що Донбас і Крим окуповані.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще