У Дніпрі виставили на продаж незвичайний об’єкт – пам'ятку архітектури, Палац Ілліча, за який прагнуть отримати 10 мільйонів гривень.

Про це повідомляє місцевий портал "056.ua".

Будівлю спроектував у 30-роках минулого століття відомий архітектор Олександр Красносельський. Пам'ятка архітектури у стилі конструктивізму вже не один рік обростає чагарниками та поступово руйнується.

Щоб визначити подальшу долю унікальної будівлі, 10 квітня активісти проведуть публічне обговорення стосовно продажу та оцінки культурних надбань в Україні та можливість продати будинок. До дискусії запрошують політиків, істориків та усіх небайдужих до цієї пам’ятки.

Палац Ілліча оцінили в 10 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", глава відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату митрополит Волоколамський Іларіон наполягає на похоронах Леніна. За словами митрополита, тіло радянського вождя повинно бути віддане землі.