Відсторонений керівник ДФС Роман Насіров вказав в декларації вельми скромні доходи. Вони значно менші за суму застави, яку суд встановив в розмірі 100 мільйонів гривень.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій. За 2016 рік Насіров задекларував 1,13 мільйона доларів, 440 тисяч євро і 3,4 мільйона гривень готівкою.

Дружина головного фіскала Катерина Глімбовська вказала в декларації 320 тисяч доларів 240 тисяч євро і 2,8 мільйона гривень. Все це вона зберігає також готівкою.

У Насірова є ділянка в Чернігові. Її площа становить 395 кв. м. Крім того він володіє землею і Чернігівка області - 5 900, 33 000 і 10 750 кВ. м. Насіров взяв в оренду ще й кілька наділів.

Глімбовська володіє також великою кількістю активів. На неї записаний будинок в 414 кв. м і земельні ділянки площею 502 і 450 кв. м в Козині Київської області. Є у Глімбовської й квартира в Києві площею 157 кв. м.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Насыров задекларував скромну Toyota Camry 2008 року випуску. У той час як його дружина обзавелася більшим автопарком. У неї є Land Rover, Toyota Land Cruiser Prado і мотоцикл Harley Davidson.

Відсторонений глава ДФС виявився великим любителем мистецтва. У сімейній колекції є картини художників Столяренка, Глущенка, Коцка, Смирнова, Реунова, статуетки скульптора Архипенка.

Насіров задекларував і кілька годинників світових брендів: Rolex і пару Breguet, а його дружина - Rolex, Breguet, Cartier, Chopard.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, декларація екс-прем'єра Арсенія Яценюка виявилася не багатою на нерухомість і земельні ділянки. Всі свої доходи він отримав від депозитів.