Для того, щоб дотримуватися дієти і здорового способу життя необхідно мати величезну силу волі і терпіння. Правильно підібрана дієта допоможе досягти бажаних результатів, якщо виробити певну стратегію.

Голодування і строгі дієти дуже нудні. Дієтологи знайшли спосіб, як позбутися зайвої ваги і не вдаючись до голодування та жорстким дієтам.

Дотримуйтеся і не поспішайте
У процесі споживання їжі насичення приходить не відразу. Вчені стверджують, що нашому мозку потрібен час, щоб зрозуміти момент насичення. Впливає на вагу тіла той факт, наскільки швидко ми їмо. В ході досліджень було виявлено, що у людей, які їдять швидко набагато вище ймовірність набрати зайві кілограми. Щоб не набирати вагу їжте повільно, ретельно пережовуючи їжу.

Нездорова їжа в маленьких порціях
Якщо ви все ж вирішили згрішити і вжити шкідливі продукти використовуйте дрібний посуд, щоб ваша нездорова їжа потрапила в організм, але тільки в маленькій кількості. Маленький посуд змусить вас повірити, що ми їмо багато.

Пийте воду
Вода допомагає скинути вагу, особливо якщо ви регулярно займаєтеся спортом. Як показали дослідження, що якщо за пів години до прийому їжі випити кілька склянок води це допоможе зменшити апетит.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не відволікайтеся під час трапези
Приймаючи їжу необхідно контролювати її кількість. Намагайтеся нічого не дивитися, коли вживаєте їжу. Дослідження показали, що люди, які відволікаються на сторонні речі під час їжі, з'їдали на 10 відсотків більше, ніж ті, які насолоджувалися стравами.

Здоровий сон і відсутність нервових ситуацій
Ми часто нехтуємо здоров'ям, сном і стресом. Вони дуже впливають на ваш апетит і вагу. Брак сну і стрес можуть збільшити ризик декількох захворювань, включаючи цукровий діабет і ожиріння.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що молоко з-під корови" має корисні феременти і вітаміни, яких немає в покупному молоці з магазину. Для початку потрібно усвідомити, нормально реагує шлунок на домашнє молоко. Якщо організм добре справляється, то цей натуральний продукт можна використовувати для схуднення. Університет Теннессі проводив дослідження, в ході якого з'ясувалося, що повні люди, що вживають по три порції насичених кальцієм молочних продуктів на добу, позбулися зайвого жиру в області живота.