Зелений чай славиться своєю користю для організму. Косметологи знайшли застосування зеленому чаю в області догляду за тілом і шкірою обличчя.

Зелений чай підвищує тонус, сприяє поліпшенню травлення, виводить з організму шлаки і токсини, стимулює розумову і фізичну діяльність, знижує вагу тіла, стабілізує тиск.
Крім заварювання чарівного напою, зелений чай можна застосовувати в іншому напрямку.

Засіб проти темних кіл під очима
Багато п'ють зелений чай, щоб підбадьоритися, після заварювання ми викидаємо пакетики з зеленим чаєм, але його можна застосувати як засіб проти мішків і темних кругів під очима. Після заварювання збережіть пакетики з зеленим чаєм, дайте їм охолонути і після цього можна зробити компрес на очі. Таніни, які входять до складу зеленого чаю звужують кровоносні капіляри і судини, завдяки чому шкіра стає гладкою, зникають дрібні зморшки і набряки.

Від акне
При проблемній шкірі, лікарі рекомендують використовувати очищаючі засоби з екстрактом зеленого чаю. Властиві в ньому антиоксиданти прибирають запалення на ділянках шкіри, регулює інсулін і гормони, які допомагають боротися з акне.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Зупинити кровотечу
Кровотечу з невеликої рани допоможе зупинити пакетик зеленого чаю. У зеленому чаї містяться дубильні речовини, що сприяють звуженню судин та призводять до зупинки кровотечі.

Від сонячних опіків
Допоміжні речовини, які входять до складу зеленого чаю допоможуть відновити шкіру після сонячних опіків. Необхідно змочити серветку в зеленому чаї і акуратно обробити всі запалені ділянки на шкірі. Зелений чай допоможе зняти роздратування і швидко відновитися обгорілої шкіри.

Від неприємного запаху
Листя зеленого чаю добре вбирають запахи. Наприклад, можна усунути неприємний запах в холодильнику, поклавши туди трохи листя зеленого чаю.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що зелений чай, визнаний одним з найкорисніших напоїв. Він тонізує, робить шкіру обличчя свіжою, зміцнює імунітет, допомагає при нервових зриви і безсонні. Але що стосується підвищеного тиску, як показують різні дослідження, одна кружка зеленого чаю не знижує тиск, але при частому вживанні, все ж тиск може впасти, приблизно на 10 відсотків. Тому краще утриматися, якщо таке зниження буде критичним для вас.