Лідер відомого українського рок-гурту O.Torvald Женя Галич зробив досить незвичайний подарунок журналістці з Італії: він подарував дівчині труси з логотипом музичного колективу.

Це сталося після цікавої розмови рок-виконавця з пресою: під час прес-конференції Галича запитали, що він думає про скандальний вислів італійського ведучого "Україна втратила Крим, втратить і "Євробачення"". Фронтмен відповів, що нічого не знав про цей інцидент. Те ж саме сказала й італійська журналістка.

Коли їй розповіли, що сталося під час одного з ефірів, дівчина пообіцяла уточнити цю інформацію і заздалегідь вибачилася перед музикантом. Також вона додала, що насправді в Італії дуже дружелюбно ставляться до України і добре сприймають українську музику.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як італійський телеведучий ледве не спровокував міжнародний скандал резонансною заявою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще