Фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич розповів, як переможниця минулого року, співачка Джамала, готує рокерів до участі у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.

За словами музиканта, виконавиця постійно надзвонює учасникам колективу і безкоштовно роздає поради, пише "НВ".

"Вона мене лякає кожного дня. Дзвонить учора: Жека, буде дуже складно, купа репетицій, багато людей втрачали голос. Ну, думаю, досить. Але розумію, що вона намагається всіляко убезпечити нас, попередити, озброїти, намагається сказати те, про що їй не сказали свого часу. У неї, наприклад, зламалися навушники перед фіналом, а запасних не було", - розповів Галич.

За власним зізнанням Жені, перша думка, яка виникла у нього в голові, коли O.Torvald оголосили переможцями відбору, звучала так: "Ну його нафіг!"

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Однак це зовсім не означає, що для рок-групи "конкурс для домогосподарок" - марна трата часу. За допомогою Євробачення, колектив сподівається підняти свою популярність.

"Це 43 країни, глядачі яких будуть прикуті до екранів телевізорів. Не приховуватиму: користуючись моментом, ми будуємо план дій після Євробачення для того, щоб вийти на новий рівень", - сказав Галич.

І додав - вірить в українську музику і в її світовий успіх.

"Вона існує, і вона набагато більш широкого спектра, ніж ви думаєте. У нас не лише етно-музика, поп і рок. У нас величезна кількість відтінків усіх цих напрямків", - зазначив Женя.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", дружина фронтмена O.Torvald народила сина.