Українські винахідники запустили новий стартап: розробку, яка дозволить перекладати голосовий текст за допомогою звичайного кулону.

Про це повідомляє Ain.

Фахівці із Senstone вже зібрали необхідну суму інвестиційного капіталу – близько 302 тисячі доларів.

Пристрій ще будуть випробовувати, а замовлення почнуть приймати не раніше цієї осені. За словами автора ідеї Назара Федорчука, такий пристрій має вигляд жіночої прикраси, але насправді – наділений унікальними можливостями. Його вага не перевищує 26 грамів, а діаметр складає 29,53 мм. Перекласти текст можна всього в один клік – за кілька хвилин гаджет адаптує голосове читання.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вчені створили проект "розумного татуювання", яке дозволяє дистанційно управляти технікою навіть тоді, коли власник знаходиться на значній відстані від свого будинку.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще