Суд закликав винними двох жителів Херсонщини, які поширювали газету "Новоросія".

Як повідомляє прес-служба СБУ, Новокаховський міський суд засудив двох українців до шести років позбавлення волі. Було встановлено, що винні в 2014 році поширювали в Новій Каховці газету "Новоросія". Одного сепаратиста силовики затримали прямо в поштовому відділенні, коли він отримував посилку з Донбасу. Пізніше потрапив до рук правоохоронців і його спільник.

Згідно з висновком експертів, в газетах містилися матеріали, які закликають до публічного повалення конституційного ладу, а також до зміни меж території та державного кордону України всупереч Конституції.

Затримані засуджені за ч. 1 ст. 109 і ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Кремлівська пропаганда в Росії, як виявилося, не обмежується маніпуляціями з екранів телевізорів і друкованих видань. Базовими силами впливу на свідомість молоді роблять "потрібних" викладачів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще