Після отримання безвізового режиму з Євросоюзом для України наступною метою стане завершення ратифікації Угоди про асоціацію.

Про це повідомив постпред України при Раді Європи Дмитро Кулеба.

"Наступна оперативна мета – це завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію, залишилися Нідерланди. Саме після того, як вони остаточно ратифікують Угоду, ми досягнемо цілей, до яких ми довго йшли", – зазначив постпред.

За словами Кулеби, це і стане кінцем старої євроінтеграції та початком так званої нової євроінтеграції.

"Нова євроінтеграція буде неекстенсивною за рахунок визначення якихось суперамбітних завдань, а за рахунок максимального використання тих можливостей, які передбачені нинішнім форматом, тобто Угодою про асоціацію і безвізовим режимом", – пояснив представник України при Раді Європи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, 6 квітня Європарламент підтримав надання нашій країні безвізового режиму. Наступним етапом на шляху до безвізу стане голосування послів Євросоюзу.