Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан відвідав традиційну прес-конференцію після матчу, в якому його команда на виїзді поступилася Атлетіко (1:2), але в підсумку пройшла у фінал Ліги чемпіонів.

"Знав, що нам доведеться несолодко в перші 25 хвилин. Атлетіко сильно почав і забив два голи. Суперник чудово грав в перші хвилини. Але потім ми знайшли себе і забили приголомшливий м'яч. Я запитав у Бензема, як йому вдалося створити цей момент, але навіть він не зміг відповісти.

Ми могли краще зіграти в епізоді з першим пропущеним м'ячем, але це футбол. Завдяки терпінню ми знайшли свою гру. Після перерви ми заграли ще краще. Я дуже дуже пишаюся своїми гравцями. До фіналу довгий шлях, і пройти його непросто. Мої вітання хлопцям.

Ювентус не випадково дійшов до фіналу. Туринці заслужено пройшли цей складний шлях, як і ми. Другий фінал поспіль - це результат нашої праці. Попереду у нас три важливих матчу в чемпіонаті. Потім буде час подумати про фінал. Сьогодні я щасливий і пишаюся усіма.

Матч з Ювентусом буде особливим для мене. Юве зіграв важливу роль в моїй ігровій кар'єрі. Цей клуб дав мені все. Але зараз я треную Реал, клуб всього свого життя. Це буде прекрасний фінал", - цитує слова Зідана офіційний сайт УЄФА.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Ювентус обіграв Монако і впевнено вийшов у фінал Ліги чемпіонів.

Фото: Getty Images