Російський актор Володимир Єпіфанцев прокоментував інцидент із неповнолітньою дівчинкою, яка втекла з рідного Каспійська до його московської майстерні.

В інтерв'ю російським ЗМІ 45-річний актор розповів, що спілкувався з 14-річною виключно на теми мистецтва. Він також зазначив, що не знав, скільки їй насправді років.

"Вона не жила у мене. Вона прилетіла вночі: подзвонила, сказала, що в Москві. Я відповів, мовляв, ти "офігела", - сказав Єпіфанцев.

Актор повідомив, що зранку за дівчинкою приїхали батьки. Вона йому говорила про знущання у родині, але, як виявилось, батько та матір у маленької дагестанки порядні та інтелігентні люди.

"Зі страхом зізналася, що їй 14 років. Казала, що з 11 років їй давали горілку, але це були вигадки, вона вибачилася. Батьки в неї - вчителі та юристи. Ніхто її не б'є", - висловився Єпіфанцев.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Актор додав, що має із дівчинкою дуже теплі стосунки. Вона називає його татусем, а він її - донькою. Під час зустрічі Єпіфанцев читав її вірші.

Володимир Єпіфанцев прославився завдяки ролі в екранізації роману Віктора Пелевіна "Generation П". Він також грав у російських серіалах-бойовиках та культовому у соціальних мережах арт-хаусному фільмі "Зелений слоник".

Як повідомляв портал "Знай.ua", хлопці з популярного у Китаї гурту Acrush насправді виявились дівчатами.