Виконуючи фізичні навантаження і дотримуючись певної дієти, не завжди можна побачити результат, який помітний на інших при виконанні тих же методів. Природа нагородила нас різними видами фігур і виходячи з цього фактора варто враховувати, що однакові продукти можуть по-різному впливати на фігуру.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВ залежності від комплекції, різні продукти представляють різну загрозу для фігури. Розглянемо типи фігур, характерні риси та рекомендації по харчуванню.
«Банан»
Володар цього типу фігури має широкі плечі, трохи сутулиться, прояв жиру в області живота і стегон, а руки при цьому залишаються худими, зріст вище середнього.
Дівчатам і жінкам з цим типом фігури потрібно обмежувати себе у вживанні жирів. Зазвичай скинути вагу вдається легко. Виконуйте прості вправи для преса і зміцнення стегон.
«Яблуко»
Цей тип фігури характерний тим, що верхня половина тіла крупніше нижній, широкі плечі, стрункі стегна, широка грудна клітка і живіт. Дівчата з такою фігурою страждають від зайвої ваги в області живота.
Для підтримки плоского живота, подкаченных сідниць і стегон необхідно постійно виконувати фізичні навантаження, які будуть працювати саме для цих ділянок тіла. Обмежуйте себе у споживанні вуглеводної їжі.
«Груша»
У "груші" нижня частина тіла більше, ніж верхня, плечі вуже стегон, зайва вага відкладається в нижній частині талії.
Солодкі страви та випічка - самий головний ворог для жінок з такою фігурою. Цей тип фігури вважається самим жіночним і гормонозалежним.
«Пісочний годинник»
Верхня і нижня частина тіла збалансовані, перепад між талією і стегнами більше 15 см, стегна і плечі майже одного розміру, зайва вага рівномірно поширюється по всьому тілу.
Тип фігури "пісочний годинник" вважається одним з найсексуальніших типажів. У харчуванні необхідно обмежити вживання жирів, вуглеводів, солодкого. Фізичні вправи повинні бути спрямовані на зміцнення преса, корпусу, але головне, щоб ці тренування не йшли для набору м'язової маси.
Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що низькокалорійна їжа дає всі необхідні елементи і речовини для нормального функціонування організму. Коли організм звикає до певного харчування, в нашому випадку низькокалорійні і з низьким відсотком вуглеводів, з часом організм буде звертатися за запасами, які накопичилися у вигляді підшкірного жиру. Це і є принцип роботи організму на користь спалювання підшкірного жиру.