У неділю, 23 квітня, у матчі 26-го туру української Прем’єр-ліги на запорізькій Славутич-Арені Зоря програла Чорноморцю (1:2).

До перерви відзначився Дмитро Коркішко після пасу Максима Третьякова. У другому таймі арбітр Анатолій Абдула призначив два пенальті в обидві сторони. Спочатку бразильський захисник луганців Рафаель Форстер реалізував 11-метровий за фол Микити Татаркова на Івану Петряку. А потім той-таки Форстер зачепив у своєму штрафному Третьякова, і Коркішко з позначки оформив дубль.

Зоря - Чорноморець 1:2

Голи: 0:1 - Коркішко (15), 1:1 - Форстер (51, пен.), 1:2 - Корішко (57, пен.).

Зоря: Левченко, Форстер, Гречишкін, Опанасенко (Петряк, 46), Соболь, Чайковський, Гордієнко, Харатін (Кулач, 73), Ліпартія, Пауліньо (Калітвінцев, 61), Бонавентуре.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чорноморець: Безрук, Азацький, Аблітаров, Хочолава, Каплієнко (Татарков, 29), Ковалець, Андрієвський, Коркішко, Данченко, Третьяков, Барілко (Еліас, 46; Кабаєв, 65).

Попередження: Гречишкін (18), Гордієнко (80) - Андрієвський (81), Коркішко (90+1).

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Карпати у рідних стінах мінімально здолали Волинь.