Один з найкращих голкіперів світу Давід де Хеа попросив керівництво свого нинішнього клубу Манчестер Юнайтед відпустити його в мадридський Реал.

Як повідомляє Marca, 26-річний воротар вже давно хоче повернуться в іспанський чемпіонат і цього літа спробує зробити все можливе для цього.

Повідомляється, що з самим Де Хеа Реал домовився про довгостроковий контракт на 5-6 сезонів, однак клуби поки що не почали переговори. Сума трансферу оцінюється приблизно в 75 млн євро.

Королівський клуб, в свою чергу, на цей раз має намір своєчасно почати роботу по трансферу, щоб не повторити ситуацію, що трапилася влітку 2015 року.

Нагадаємо, що в 2015-му Реал був близький до придбання Де Хеа, проте в останній день трансферного вікна угода зірвалася.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дивіться також найкращі сейви Давіда Де Хеа у складі Манчестер Юнайтед:

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Реал спробує підписати зоряного голкіпера Манчестер Юнайтед.

Фото: Getty Images