Стан спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, автомобіль яких підірвався біля села Пришиб на Луганщині, – стабільний. Вони отримали поранення середньої тяжкості.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на так зване "міністерство охорони здоров’я ЛНР".

Відомо, що одна з поранених – громадянка Німеччини. Обоє потерпілих знаходяться в луганській лікарні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 23 квітня вранці біля села Пришиб на Луганщині один з автомобілів СММ ОБСЄ підірвався на протитанковій міні. Внаслідок вибуху загинув один спостерігач, ще двоє отримали поранення.

Бойовики "ЛНР" опублікували відео з місця трагедії, на якому показаний вщент обгоріла та розкурочена машина.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На думку військових експертів, підрив – справа рук професійно підготовленої ДРГ. Цілком можливо, що діяв російський спецназ.

У свою чергу в Кремлі на окуповані території вже спустили указ зробити якомога більше пропагандистських матеріалів зі звинуваченням у тому, що сталося зі спостерігачами ОБСЄ, "української ДРГ".