У Москві знаменитий актор Василь Степанов, якого прославила роль у російському фільмі "Залюднений острів", випав з вікна багатоповерхового будинку. Він зламав руку та ногу і його доставили до лікарні. У мережі опублікували відео з місця інциденту.

Російський телеканал, 13 квітня, оприлюднив відео с камер спостереження. На ролику показали, як актора на носилках виносять з під'їзду медики.

Як розповів згодом брат Степанова, Василь зламав руку та ногу в результаті падіння з вікна третього поверху. Лікарі наклали гіпс та відпустили актора додому. Проте психіатр у лікарні зробив висновок, що чоловік небезпечний для суспільства та намагався його залишити під наглядом професіоналів.

Російські ЗМІ неоднократно писали, що 31-річний Степанов останнім часом переживав депресії та часто думав про самогубство.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у соцмережах показали, як живе актор Степанов та що йому довелося пережити останнім часом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще