Німецький журнал Der Spiegel опублікував матеріали, що підтверджують інформацію про те, що зірка мадридського Реала і збірної Португалії Кріштіану Роналду в 2010 році заплатив дівчині, щоб уникнути звинувачень в зґвалтуванні.

Німецьке видання навело листування між Роналду і його радником Осоріо де Кастро, в якій Кріштіану дав згоду заплатити дівчині за те, щоб вона мовчала.

Де Кастро: "Посередник каже, що вона плаче і вражена, тому що думає, що тебе це не цікавить. Поки розмов про гроші не було. Але це скоро станеться".
Роналду: "Ок".
Де Кастро: "950 тисяч доларів".
Роналду: "Просять цю суму?"
Де Кастро: "Це перші вимоги. Тепер 660 тисяч євро. Ми не погодимося. Переговори тривають".
Роналду: "Це занадто багато?"
Де Кастро: "Думаю, так. Ми владнаємо це за меншу суму".
Роналду: "Повинно бути менше!"
Де Кастро: "Окей. Після 12 годин переговорів ми домовилися про 260 тисячах євро. Було нелегко прийти до такої угоди".

Передбачувана жертва насильства Сьюзен К. відмовилася спілкуватися з репортерами видання. Німецькі журналісти пов'язують це з пунктом в угоді з Роналду, за яким дівчина не має права знову висувати звинувачення і поширюватися про це.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У статті також надані документи, на яких є підпис самого Роналду. Таким чином, видання навело докази перерахування грошей, але не факту згвалтування футболістом.

Нагадаємо, сам інцидент стався 12 червня 2009 року в Лас-Вегасі. 20-річна американка заявила про зґвалтування з боку футболіста і збиралася його засудити, проте адвокат португальця в січні 2010 року заплатив 375 тисяч долларів, щоб футболіст уникнув звинувачень.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Роналду спростував інформацію про звинувачення в зґвалтуванні.

Фото: Getty Images