Співробітники Служби безпеки України надали нові докази причетності російських військовослужбовців до війни на сході України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

В процесі виконання одного з бойових завдань українська розвідка виявила в районі Зайцевого Донецької області каску, бронежилет і постріл до РПГ виробництва Російської Федерації.

Вдалося встановити, що власником знайдених речей є російський бойовик, якого поранили під час бойового зіткнення. Терорист кинув усе під час втечі з поля бою.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що докази причетності Росії до української війни можна знайти навіть на офіційному сайті Кремля. Також повідомлялося про те, що прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков не тільки відхрестився від поставок зброї для бойовиків на Донбасі, а й звинуватив Україну в початку війни.