Росія відхрестилася від причетності до постачання зброї бойовикам так званої ДНР. Зокрема, Дмитро Пєсков звинуватив Україну не тільки у забезпеченні терористів, а й у розв'язанні війни.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами прес-секретаря Володимира Путіна, Кремль не має жодного відношення до ескалації конфлікту.

Він запевнив, що "Києву видніше", де бойовики дістають зброю, адже саме українська влада нібито зберігала її на складах, очікуючи оптимального моменту для початку війни.

Терористів "ДНР" він вже почав називати значно обережнішими словами, ніж раніше: "представниками Донбасу".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Помічник президента РФ також заявив, що у Кремлі не ставляться серйозно до судового процесу у Гаазі, адже російська сторона "не являється його учасником", тому будь-яке рішення не визнаватимуть.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська сторона представила факти суддям Гааги про те, що Росія перекручує закони і надає неправдиву інформацію.