У мережі опублікували новий трейлер оновленої версії фільму "Термінатор 2: Судний день". Він вийде на екрани після реставрації і в новому форматі 3D.

Трейлер з'явився на одному з Youtube-каналів. У ньому зібрані найвідоміші культові епізоди фільму.

Оновлений "Термінатор" вийде на екранах кінотеатрів, щоб його фанати могли повністю насолодитися новою картинкою. Такий подарунок творці стрічки підготували до двадцятип'ятиріччя фільму. У прокаті "Термінатор-2: Судний день 3D" вийде в серпні 2017 року.

У формат 3D перевели компанії DMG Entertainment і Studiocanal. Вони співпрацювали з режисером Джеймсом Кемероном. Для цього використовували аналогічну технологію, що і при створенні 3D-версії "Титаніка".

Вперше "Термінатор-2: Судний день" вийшов на екранах кінотеатрів 25 грудня 1991 року Фільм був продовженням бойовика "Термінатор". "Судний день", зйомки якого завершилися в 1984 році. Режисером стрічки був Джеймс Кемерон, а головна роль дісталася відомому голлівудському акторові Арнольду Шварценеггеру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явився трейлер фільму "Темна Вежа", знятий за мотивами однойменної серії фентезі-романів Стівена Кінга.