У зв'язку з проведення Маршу рівності, станції київської підземки "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту" закрили на вхід і вихід.

Про це повідомили в "Київському метрополітені".

Вони працюють лише в якості пересадочних. Таким чином в компанії вирішили обмежити наплив людей до середмістя з метою безпеки.

Як повідомили "Агенти змін", які розробили для метрополітену попереджувальний плакат про зміни в роботі підземки, станції можуть бути закриті з 9 ранку до 2 годин дня.

Як писав раніше "Знай.ua", у зв'язку з проведення акції на захист прав ЛГБТ під назвою Марш рівності копи заполонили центр Києва. На кількох вулицях виставили металеві перегородки. Рух по мним частково перекрито.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще