Міське управління капітального будівництва повідомляє, Корпуси № 2 і 3 дитячого табору «Вікторія» відремонтують до червня 2020-го року.

У двох корпусах обіцяють полагодити покрівлю та водостічну систему, проведуться роботи на посилення пожежної безпеки та приведення внутрішньої обробки приміщень у відповідність з гігієнічними нормами. Також опрацюють вогнезахисними складами дерев'яні дахи.

На ремонт міський бюджет виділив 4.9 млн гривень. З незрозумілих причин, мерія відхилила пропозиції інших компаній, які погодилися виконати ремонт за меншу суму. Тому за роботу береться ТОВ «Одеськміськбуд» з червня 2019-го року.

Як відомо, 8 серпня в табір приїде відпочивати майже сотня дітей. Де вони будуть жити - поки загадка.

Нагадаємо, що 15 вересня 2017 року в таборі "Вікторія" сталася пожежа, в результаті якої загинули 3 дівчинки - вихованки танцювального колективу "Адель". Згідно з висновками експертизи «Інституту незалежних судових експертиз», найбільш ймовірна причина пожежі - забутий кип'ятильник в кімнаті худрука «Аделі» Тетяни Єгорової. Вона 19 грудня 2018 року полетіла з аеропорту «Бориспіль» в Барселону і більше не поверталася.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що погода освіжить Одеси.

Як інформував портал "Знай.иа" Зеленський зробив українцям сюрприз.

Також портал "Знай.иа" писав, партію Саакашвілі не допустять на вибори.

https://www.youtube.com/watch?v=VS4G75-3N1Y