Малиновський районний суд Одеси змушений перервати остаточне оголошення вироку для міського голови Геннадія Труханова через повідомлення про замінування об'єкту.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба суду.

"У зв'язку з повідомленням про замінування будівлі суду, оголошення вироку у справі за обвинуваченням міського голови та інших посадових осіб буде продовжено після розмінування будівлі", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Додамо, що під час засідання суддя повідомив про терміни оголошення вироку.

"За нашими підрахунками, на оголошення вироку у нас піде приблизно 25 годин. З огляду на 8-годинний робочий день, я вважаю, що нескладно підрахувати, коли буде оголошена його регуляторна частину", - сказав суддя.

Трухонова звинувачують у підозрі розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем. Крім того, під час здійснення слідчих дій у тому ж кримінальному провадженні (у справі з заводом "Краян") було затримано ще три людини.

Нагадаємо, що Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мосейчук затроллила Кернеса, той не зрозумів

Також Знай.ua" писав про те, що Кернес записався в друзі Зеленського і демократи