В Одесі, 18 липня сталася масштабна пожежа у районі проспекту Небесної Сотні, 63.

Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, займання почалося за територією гаражів, на звалищі, яку організували місцеві жителі. До місця пожежі були направлені два розрахунку пожежної служби і один патруль поліції. Пожежу ліквідували. Причина загоряння встановлюються. Жертв немає.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати. Займання почалося в старому будинку з червоної цегли. За попередньою інформацією загорілася електрощитова. У приміщенні дитячого садка спостерігалося сильне задимлення. Повідомляється, що жодних жертв немає.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Туреччині на південний захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа. Через сильний вітер є загроза, що полум"я добереться до житлових районів.

Також Знай.ua писав, в Одесі загорілася психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шестеро людей.