В Одесі трапилася моторошна ДТП. Необачний водій Infinity задавив людину.

Спочатку про смертельне ДТП повідомили очевидці в соцмережах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На 3 ст. Люстдорфської (район Толбухіна) чоловіка на смерть збила Infinity. На місці працюють співробітники поліції", – підписав автор відео в телеграм-каналі Одеса Лайф.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Пізніше з’явилася офіційна інформація від патрульної поліції в Одеській області. У поліції розповідають, що пішохід потрапив під колеса, бо перетинав дорогу в недозволеному місці.

За попередньою інформацією, вчора близько 22.00 на вулиці Люстдорфська дорога в районі будинку 88-а водій автомобіля Infinity скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому місці.

В результаті отриманих травм пішохід загинув на місці аварії. Матеріали ДТП оформлені слідчим поліції.

Нагадаємо, що під Одесою осатанілий водій фури влаштував фатальну ДТП, збив і протягнув дорогою: фото не для слабкодухих

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса оніміла через моторошну аварію: молода сім'я загинула за лічені хвилини

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.