В Одесі закрили прохід до моря у курортному районі.

Про це пишуть очевидці, які побачили відповідне оголошення.

Оголошення про закриття проходу на Французький бульвар через санаторій "Аркадія" вивісила будівельна компанія "Стікон". Вона виступає підрядником будівництва висотного житлового комплексу "Олімпійський" біля Палацу спорту.

Одесити роками користувалися проходом до моря з боку парку Перемоги через Палац спорту і санаторій "Аркадія".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Це був єдиний шлях на Французький бульвар на ділянці від площі 10-го квітня до Шампанського провулку. Поки йшло будівництво житлового комплексу, останні кілька років прохід був відкритий вздовж будівельних парканів.

Тепер там з'явилося оголошення про те, що прохід з проспекту Шевченка на Французький бульвар через санаторій "Аркадія" буде перекрито з 6-го червня назавжди.

Нагадаємо, що блогер порівняла одеські пляжі з пляжами Євпаторії. На знімках чітко видно порожні лежаки, басейни у Криму, тоді як в Одесі повним-повнісінько людей.

Нагадаємо, Як пережити спеку: корисні поради фахівців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", українці можуть залишитися без моря, наближається екологічна катастрофа: моторошні кадри.

Також Знай.uа" писав про те, як пережити спеку: опубліковані корисні поради фахівців.