В Одесі перевовненому пасажирами трамваю перегородив шлях автохам. Його автомобіль було припарковано з порушеннями правил паркування.

Такі випадки не рідкість, проте цього разу люди вирішили провчити горе-водія самотужки.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З трамвая вийшли чоловіки, які власноруч посунули транспортний засіб автохама. При з'ясуванні обставин інциденту було виявлено, що власник машини припаркувався не за правилами, а біля трамвайних колій, щоб сходити у кафе навпроти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Поліцію викликати ніхто не став, однак порушник, ймовірно, натяк і без того зрозумів і сподіваємося, що більше так не буде паркуватися.

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб надоумити автохамів: "дякуй долі, що це місце не твоє". Спосіб, який чиновники вирішили провчити горе-паркувальників - просто повісили на місця, передбачені для людей з інвалідністю неоднозначні знаки з підписами на них.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.