У Києві регочуть з відео, на якому показали кративний спосіб боротьби з автохамами. Автомобіль заважав проїзду інших, і хтось знайшов швидке вирішення цієї проблеми.

Про це повідомляє Київ. Оперативний на сторінці в Facebook.

Новий метод боротьби з порушниками помітили столичні водії на дорогах Києва. Автомобіль, що заважав іншим машинам, підняв і перевіз на інше місце звичайний навантажувач.

Це зафільмували на мобільні телефони люди, що проїжджали повз, і виклали відео в мережу. Усе відбувалося біля будівлі столичної митниці: навантажувач спершу неквапно підіймає авто з єврономерами, перевозить через дорогу і ставить уже на газон.

"На бульварі Вацлава Гавела, 8А, невідомий і не зовсім умілий водій автомобіля #Citroen (# HEV064 Lt) припаркувався так, що люди не могли заїхати і виїхати на прилеглу територію. Правда, так тривало зовсім недовго - всього лише до тих пір, поки авто не перемістили за допомогою автокара", - коментує автор посту.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі в коментарях до відео кепкують, що, мовляв, слід було залишити легковик догори дриґом, аби провчити водія. В інтернеті радять придбати такі міні-евакуатори поліцейським.

На бульваре Вацлава Гавела, 8А, неизвестный и не совсем умелый водитель автомобиля #Citroen (#HEV064 Lt) припарковался так, что люди не могли заехать и выехать на прилегающую территорию. Правда, так продолжалось вовсе недолго - всего лишь до тех пор, пока авто не переместили с помощью автокара.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 20 februari 2019

Як працюють нові правила паркування та інспекція

Новий закон про паркування обіцяє порушникам чималі штрафи та евакуацію авто, за яку також водй повинен сплатити окремо.

Так, столична влада заявила, що за "героями парковки" стежитимуть цілодобово.

Крім того, в українській столиці вдалися до радикальних заходів. Тротуари та проїжджу частину обладнали новими приладами, які не дозволять водіям залишати своїх залізних коней, де попало. На деяких вулицях за допомогою стовпчиків-роздільників зробили так звані острівки безпеки.

Нагадаємо, неправильно припарковані авто буду евакуйовувати. Водіям пояснили, за яких умов вони зможуть повернути автомобіль.

Як повідомляв портал Знай.ua, депутатам запропонували проголосувати за нових закон щодо відповідальності за крадіжку автомобіля. В новій редакції пропонується не лише стягувати штрафи з конфіскацією майна, а й саджати на 8 років.

Також Знай.ua писав про те, що на дороги Харкова вийшли муніципальні інспектори, які будуть стежити за паркуванням автомобілів та складати протоколи порушень.

Дивіться: Нові правила паркування в Україні