В Одесі прогриміли гучні скандали через горе-фотографів, які знущаються над своїми тваринами, аби зібрати потрібну суму з туристів. Любителі легких грошей після "хвилі" скарг зі сторони людей начебто зникли, проте ненадовго.

Черговий блогер вирішив показати свій відпочинок в Кирилівці. Відео потрапило на YouTube.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В кадр, крім морського пейзажу, потрапили і фотографи, які за гроші пропонують сфотографуватися з тваринами.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перемотанні скотчем крокодили, облізлі орли, змучені осли — на очах у тисяч людей відбувається повільне вбивство представників фауни. Нікому, схоже, до цього діла немає. Мучителі знову повернулися на свої блокпости.

Єдине, що змінилося після скандалу — крокодилові змінили скотч на пащі на менш примітний.

Нагадаємо, що зоозахисники зафіксували черговий факт жорстокого поводження з тваринами в Аркадії. Так, відпочиваючим в Аркадії пропонують сфотографуватися і прокатитися на пораненому коні.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії.