Нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці. Так, у місті Енбон альпака провела приблизно півгодини, спокійно розглядаючи лінзи та окуляри.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook користувача під ім'ям Pierre-yves Nicolas.

Plein la vue chez les Opticiens Mutualistes à Hennebont, Morbihan, un alpaga en divagation est rentré dans le magasin. 18 Janvier 2019.

Geplaatst door Pierre-yves Nicolas Photographe op Vrijdag 18 januari 2019

Співробітники оптики закрили двері, щоб тварина не змогла втекти, і викликали копів. Вони підозрювали, що вона втекла з цирку неподалік, проте копи змогли знайти господаря, який незабаром забрав тварину.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми побачили, що вона пройшла повз магазину, зупинилася біля дверей, які автоматично відчинилися, і дуже тихо зайшла всередину", - розповіла співробітниця оптики Елен.

Вона додала, що альпака була зовсім неагресивною, просто зайнята своїми справами. Четверо співробітників замкнули магазин, побоюючись, що тварина може втекти. Протягом півгодини господар забрав альпаку. По всій видимості, вона пішла з приватної території неподалік.

Варто нагадати, що смішні речі роблять собаки, поки господаря немає вдома. Часто, залишаючи свого волохатого друга одного вдома, після повернення додому можна не впізнати свою квартиру. І це не дивно, адже домашні улюбленці вигадують, чим їм зайнятися, щоб не нудьгувати поки хазяїна немає. Про це знають всі власники собак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в провінції Онтаріо, Канада, сталося рідкісне явище. Жінка знайшла єнота-альбіноса. Про це повідомило агентство CTV News. Єнота побачила мешканка невеликого містечка Сифорт на ім'я Трейсі Неш. Спочатку жінка точно не зрозуміла, що це за тварина. Вона вирішила, що це – опосум. Але потім канадка придивилася до незнайомця більш уважно і усвідомила, що це єнот. Тільки виглядає він не так, як інші. Його забарвлення рудувато-білий, що досить незвично.

Нагадаємо, пет-терапія: коли домашні тварини лікують.

Як повідомляв Знай.uа в маршрутці знайшли місцинку для дивовижного пасажира.

Знай.uа писав, офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.