Молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії.

Про це пише Daily Mail.

Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця. Однак обрали вони не звичайного котика чи собаку, а ручну пуму. Вони забрали її з контактного зоопарку у 2016 році.

Молоді люди назвали свого улюбленця Мессі. Він їсть сире м'ясо, яке Олесандр з дружиною щодня йому купують на 15 доларів, а ще дикий котик любить, коли йому масажують лапи.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За словами господарів Мессі, його тренують чотири рази на тиждень. Молоді люди просто у захваті від нього, розповідають, що пума "унікальна", "дуже м'яка" і "не кусається".

Дикий кіт живе з сім'єю в їхній невеликій квартирі, користується туалетом, господарі влаштовують йому теплу ванну. Дмитрієв додав, що Мессі не псує меблі і грається без пазурів.

Подружжя має й іншого кота - сфінкса Кіру. Вона не любить пуму і б'є його лапами та сичить на нього.

Пума Мессі давно вже стала медійної персоною. В її Instagram-акаунті зібралося понад 530 тисяч читачів, а канал YouTube - понад 155 тисяч підписників, які уважно стежать за тим, як хижакові живеться в Поволжі.

Тварина звикла до суворої зими і навіть любить гуляти по снігу.

Нагадаємо, у російському Красноярську пума непомітно втекла з цирку і напала на жінку, порвавши при цьому її одяг. Постраждала в цей момент купувала квитки до цирку.

За словами очевидців, жінці пощастило, що пума мала малі габарити. В іншому випадку, за їхніми словами, більш страшних наслідків було б не уникнути.

Як повідомляв портал Знай.ua, африканська пума, яка втекла з приватного подвір'я, наробила багато переполоху в підмосковному селищі.

Також Знай.ua писав, житель Нижнього Новгорода тримає вдома леопарда і щодня вигулює його на повідку на дитячому майданчику.