Африканська пума, яка втекла з приватного подвір'я, наробила багато переполоху в підмосковному селищі Одинцово.

З самого ранку у понеділок, 1 жовтня, з Одинцова почала доходити інформація про африканську пуму, яка вільно розгуляє по району. Очевидці викладали фото і відео, на яких видно, що хижак безперешкодно вивчає округу.

В процесі променаду тварина забрела на приватну територію, де крім господаря будинку, його дружини і дитини жили дві собаки і кіт (який благополучно уникнув зустрічі зі своїм далеким родичем). Пума схопила одного з псів за загривок, через що собака почала пронизливо хрипіти. Господар будинку Олексій Міранков почув дивні звуки, але ніяк не очікував побачити таке на своїй ділянці!

"Всі спали, година пів на сьому була. Я почув - собаки почали гавкати. І як би потім дивлюся, такий просто ось як на відео є вереск ... Я вже вибіг на вулицю, я оф**ів коли побачив. Я просто прийшов в таке замішання. Така ось метр двадцять у довжину, метр, може 70 сантиметрів у висоту. Тримає мою собаку за холку", - розповідав пізніше господар.

Ніякі метання важкими предметами у вигляді лопати не допомогли відвернути пуму від собаки. Все це дружина господаря будинку зафільмувала на відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обережно, присутня ненормативна лексика:

Через кілька хвилин жертва змогла вирватись з пащі звіра. Незабаром приїхали рятувальники, яким вдалося приспати дику кішку.

Пуму тимчасово помістили в найближчий притулок для бездомних тварин. Після великої дози найсильнішого снодійного службі відлову вдалось помістити її у спеціальну клітку.

Але до цього хижий звір ще кілька годин вільно розгулював вулицями села, наганяючи страх на місцевих жителів.

Нагадаємо, житель Нижнього Новгорода тримає вдома леопарда і щодня вигулює його на повідку на дитячому майданчику.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дика африканська кішка на прізвисько Белла зараз є однією з найдорожчих тварин у світі.

Також "Знай.ua" писав, у мережі з'явилися моторошні кадри, на яких показали запеклу боротьбу двох хижаків - ягуара та каймана.